Maldon Sea Salt Flakes, mořská sůl vločky 250g
Excelentní vločková, mořská sůl natural 250g.
Každý pitmaster má svou vlastní tajnou zbraň. Toto je ta naše! Tato sladká BBQ omáčka KC Pitmaster má silnou dávku tmavě hnědého třtinového cukru s trochou husté hořčice a koření. V posledních několika minutách pečení potřete omáčkou vaše grilovaná žebírka nebo hovězí hrudí a objevíte tak svou vlastní tajnou zbraň BBQ.
Přílohová BBQ omáčka typická pro Středozápad USA. Složení: třtinový cukr, voda, rajčatová pasta, hořčice (voda, vinný ocet, hořčičné semínko, sůl, kurkuma, koření), melasa, ocet, sůl, černý pepř, kouřové aroma, sušený česnek, cibulový prášek, kajenský pepř. Alergeny: hořčice.
Někteří kluci to mají rádi horké. AŽ TO PÁLÍ. Rufus se jim tedy snažil vyjít vstříc. Tahle omáčka skoro rozleptala vařečku, kterou ji míchali. Na starého dobrého Rufuse je už moc ostrá, ale kluci a…
Vyvážený kouřově sladký tón klasické Barbecue omáčky pro všechna grilovaná jídla.
Název této omáčky, která získala řadu ocenění, říká vše. Je hustá, má bohatou chuť, spoustu pravého medu a přírodního cukru. Byla to Rufusova první omáčka a u všech, kdo ji zkusí, zůstává stále…
Omáčka SBR Hickory & Brown Sugar je variantou jiné oceněné omáčky, od které se odlišuje výraznějším aromatem kouře.
Rufus tuhle omáčku trochu rozpálil. Vždycky říkával: „Je jen trochu pálivá. Přesně natolik, abyste tu pikantní chuť postřehli“. V téhle omáčce je přesně ten správný podíl výrazné…
Sladký med a uzené papriky chipotle kombinují komplexní a pikantní chuť v kombinaci s tónem klasické omáčky Sweet Baby Ray´s.
Starý dobrý Rufus měl rád whisky. Jednoho dne si trochu přihnul a rozhodl se, že do omáčky přidá kapku alkoholu. Potom ještě omáčku dochutil trochou javorového sirupu, aby to „nepatrně přisladil“.…
Vyzkoušejte delikatesní americkou jedničku mezi omáčkami - Sweet Baby Ray's BBQ je omáčka na grilování, která dodá naloženému masu ten správný říz, díky němuž dostane maso nezaměnitelnou chuť. BBQ…
Stockyard Harvest, Apple
Do této omáčky jsou přidané chilli papričky kvůli pálivosti a melasa kvůli sladkosti. Výsledkem je příval pikantní chuti, která vaše pokrmy doslova rozpálí.