Bradley Smoker Original - 4 rošty

Bradley Smokers original.jpg
Jedinečná, menší, přenosná venkovní udírna pro pomalé uzení chladným či horkým kouřem.
Výrobce
Bradley
Kód
510115
Hmotnost
18 kg
Dostupnost
Do týdne
Naše cena s DPH
17 990 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Udírnu Bradley by měl mít doma každý vášnivý rybář či labužník milující uzené pochutiny. V žádné jiné nepřipravíte tak dokonale vyuzenou rybu, maso, sýry či domácí klobásky jako s technologií udíren Bradley.

 

Bradley udírna je  izolovaná "trouba", která je navržena tak, aby automaticky generovala trvalý tok čistého kouře. Doutnající briketka produkuje kouř, který je čtyřikrát čistší než při klasickém hoření dřeva

Model udírny Bradley Smoker Originál se prodává s generátorem kouře, který si automaticky po­dává speciální dřevěné udicí briketky  a postupně každou zvlášť rozžhavuje. Jedna dřevěná briketka produkuje kouř (a zároveň menší množství tepla) po dobu cca 20 minut. Teplota v udírně Bradley se reguluje samostatně řízeným vnitřním topným tělesem a tím kouř ohříváme. To eliminuje vznik plynů, kyselin a pálení pryskyřice při vysokých teplotách, které v jiných udírnách mohou deformovat chuť uzených potravin.

Potraviny uzené v Bradley udírnách si zachovají  čistou chuť jídla bez jakékoliv pachuti. Zatímco jiné udírny, dostupné na trhu, potřebují neustálou péči, Bradley Smoker Originál automaticky vyrábí čistý a chladný kouř po dobu až 9 hodin bezpečně a bez zásahu. Náklady na hodinový provoz udírny jsou cca 33-40Kč (náklady na udicí briketky).

Udírna je dostatečně lehká, takže je snadné jí přenášet. Má velikost jako menší lednička.

Mimo jiné, udírnu Bradley je možné použít nezávisle na generátoru kouře jen jako pomalu pečící objemnější troubu. Svým topným tělesem může též posloužit jako velice dobrá sušička na ovoce.

Jak na to se můžete podívat ZDE nebo na videu pod obrázkem.

 

Popis produktu:

Hmotnost: 18.14 kg

Rozměry: 790 x 430 x 360 mm

Vnitřní udící plocha: 260 x 320 mm

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články