Pepper Field fermentovaný pepř: President 40 g

fermentovany_pepr_president.jpg
Novinka
Fermentovaný pepř se hodí k masu, na omáčky či do pesta. Můžete jej ovšem nasypat k jakémukoliv jídlu jako finální tečku, protože není tak silný, jako je lyofilizovaný Kampotský pepř či zelený nakládaný. Tento pepř nepatří do mlýnku.
Výrobce
Cambodian s.r.o.
Záruka
12 měsíců
Kód
930930
Hmotnost
0,04 kg
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
199 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Díky jedinečnému aroma a konzistenci se fermentovaný pepř hodí k masu, na omáčky či do pesta. Můžete jej ovšem nasypat k jakémukoliv jídlu jako finální tečku, protože není tak silný, jako je náš lyofilizovaný Kampotský pepř či zelený nakládaný. Tento pepř nepatří do mlýnku. K selekci toho nejlepšího Kampotského pepře jsme přidali špetku pravého solného květu sbíraného ručně v kampotských salinách.

Výsledkem je měkký a sametově jemný pepř, kterému nechybí patřičná svěžest a lehká palčivost. Zelený pepř je sklízen a za pomoci soli fermentován starou japonskou metodou v Kambodži ihned po utržení z pepřové liány. Díky tomu nabízí tento pepř neopakovatelné aroma, které si můžete vychutnat okamžitě po otevření. Rozdíl mezi klasickým sušeným a čerstvým pepřem poznáte okamžitě.

V ústech se vám rozehraje dokonale harmonický chuťový tanec pepře a soli. Chuť i aroma fermentovaného pepře jsou jemné a postupně se rozvíjí v plnou pepřovou chuť doprovázenou aromatem květin, citrusů a jehličnanů. Přidejte jej do jemných omáček a vytvořte mistrovské dílo, za které vám bude tleskat každý, koho pohostíte.

Minimální trvanlivost fermentovaného pepře je jeden rok. Otevřený produkt skladujte v chladu a spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. Tento druh pepře není potřeba žádným způsobem drtit, a pokud přeci jen budete chtít jeho vrchní slupku narušit, použijte hmoždíř.

 

¨

Součástí balení je brožura Příběh nejlepšího pepře na světě s certifikáty pravosti a informacemi o Kampotském pepři.

 

Chcete-li se dozvědět více o Kampotském pepři - ZDE

Certifikáty Kampotského pepře:

 

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články